Boki 13 pokazao sise!!!

I on se skinuo! Kada je video da je novi trend među pevačicama da se skidaju gole i pokazuju grudi.

Bojan Jovanovski odlučio je da i on pokaže čime

raspolaže. Naime, nekoliko dana pred koncert koji će održati u skopskoj hali “Boris Trajkovski”, Boki 13 je uradio set provokativnih fotografija koje će svakako izazvati brojne komentare.

Jovanovski se odlučio za seksi poze, a fotografije na kojima ima providnu majcu i gde mu se vide grudi najviše podsećaju na slike pojedinih pevačica koje su imale jako slične bluze. Da li je Boki ovakve slike uradio samo da bi i on pokazao čime raspolaže ili da bi provocirao neke, to ne znamo, ali je sigurno da uvek šokira svime što uradi.

Zanimljivo je da pevač i voditelj na nekim fotografijama ima crnu kosu i ne liči na sebe, a noge, za koje je i sam pričao da su njegov najlepši deo tela, otkrio je na skoro svakoj fotografiji.

– Slike najavljuju moj predstojeći solistički koncert i ja sam prezadovoljan. Ovako dobra dela su se i očekivala od mene – rekao nam je Jovanovski.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bradati Boki 13!

Doktor Boki i mister Jovanovski

Boki 13: Vidić je narkoman!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Boki 13 pokazao sise!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump