Boki 13 u zagrljalju „ministra odbrane“!

Na sigurnom!

Iako se poslednjih dana piše da u Beograd ne sme da se vrati zbog raznih dugovanja koja ima, Bojan Jovanovski očigledno nema strah ni od čega jer je u

društvu jakih muškaraca poput proslavljenog srpskog rukometaša Darka Stanića.

 

Naime, Jovanovski i „ministar odbrane“ su se po svemu sudeći lepo družili, što je Makedonac i potvrdio stavivši zajedničku sliku na svoj „fejsbuk“ profil.

– Ja i pravi ministar odbrane – Stanić! Svako bi se osećao sigurno u njegovim rukama. Ponosan što još na Balkanu postojepravineisfolirani muškarci. Stanić kralj! – napisao je Jovanovski na društvenoj mreži i izazvao lavinu komentara. Kada smo pozvali Jovanovskog da nam objasni kako mu je bilo u Stanićevom zagrljaju, Makedonac je bio kratak.

– Upoznao sam Stanića i mogu vam reći da je prijatan i super momak. Veliko mi je zadovoljstvo da imam priliku da se družim s takvim čovekom – rekao je Bojan, dok Stanić nije bio dostupan za komentar.

Inače, Jovanovski 14. juna ima koncert u areni „Boris Trajkovski“, a da li će naš poznati rukometaš bodriti novog prijatelja, ostaje da se vidi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13: Vidić je narkoman!

Bradati Boki 13!

Boki 13 pokvasio butkice!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Boki 13 u zagrljalju „ministra odbrane“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump