Brega ispratio Joksimovića!

Evropo, evo me opet!

Željko Joksimović je otputovao juče u Baku, gde će predstavljati Srbiju na njegovom omiljenom „Evrosongu“, a srećan put i uspeh poželeo mu je ni manje ni više

nego – Goran Bregović!

 

Naime, slavni vođa „Orkestra za svadbe i sahrane“ zatekao se na Aerodromu „Nikola Tesla“, pa je ovu priliku iskoristio da isprati mlađeg kolegu na put, nadamo se, uspeha!

A uspeh očekuje i sam Joksimović.

– Očekujem, u stvari obećavam, da idem da pobedim. Što se tiče scenskog nastupa, on će biti jako sveden, kao što je to bilo i 2004. godine u Istanbulu – rekao je okupljenim novinarima kantautor kog je u poslednje vreme bilo nemoguće dobiti telefonom, a on je objasnio zašto.

– Promenio sam karticu, pa sam komunicirao samo sa onima koji su imali moj novi broj – rekao je Željko, nakon koga su na aerodrom došli i njegov menadžer Bane Obradović sa suprugom i decom, kao i delegacija Srbije, koju su predvodili ljudi sa RTS-a.

Nakon čekiranja, naš predstavnik se unervozio, a saznali smo i zašto. Čekao je svog tatu Branu, koji je malo kasnio. A kada se pojavio, pozdravili su se i porazgovarali. Inače, mnogi putnici koji su se zadesili juče ujutru na Aerodromu „Nikola Tesla“ poželeli su sreću našem predstavniku na „Evroviziji“ i fotografisali se s njim. A onda je cela ekipa sa Željkom na čelu prošla pasošku kontrolu i uputila se ka Istanbulu, odakle su otputovali u Baku.

Pošto je prilikom svog prvog nastupa na „Evrosongu“ Željko Joksimović dobio nadimak Lane, videćemo da li će plasman pesme „Nije ljubav stvar“ nešto promeniti. Ako je suditi prema njegovom optimizmu, ima(mo) čemu da se nada(mo)!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brega ne želi da komentariše Milanov nastup!

Zvezde uz Joksimovića!

Brega zatvorio Sabor u Guči


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Brega ispratio Joksimovića!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump