Brena na večeri sa gradonačelnikom!

Iako se u subotu uveče emitovala Liga šampiona, to očigledno nije sprečilo fanove Lepe Brene da u velikom broju dođu na njen koncert u Ljubljani.

A jedan od onih koji

se našao u prvom redu, a kasnije i na sceni, bio je gradonačelnik Zoran Janković, koji se potrudio da se naša pevačica oseća kao kraljica.

Brena je pred prepunom halom „Stožice“ održala koncert koji je trajao skoro tri sata, a nakon ovog spektakla.

Gradonačelnik ju je odveo na večeru na kojoj su, zajedno sa saradnicima, sumirali utiske.

Jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora tri puta je vraćena na bis, a publika je u jednom glasu otpevala svaku njenu pesmu. Fanovi su satima stajali u redu kako bi najsrećniji došli do njenog autograma i na nekoliko sekundi popričali s njom. Zanimljivo je da je Brena uz skoro svaki blok pesama imala drugačiji kostim i koreografiju. Baš kao i nakon koncerta u Beogradu, šljašteći srebrni kostim na poznatoj pevačici mnogi su poredili sa stajlingom Lejdi Gage, koja je prepoznatljiva po toaletama koje su bezbroj puta šokirale javnost.

Pored toga što je zasenila publiku svojim glasom i pesmama, Brena je publiku oduševila energijom koju je imala na bini, jer je tri sata igrala i skakala bez prestanka.

Lepa Brena nastavlja svoju veliku turneju, a nekoliko puta je istakla kako joj je veliko zadovoljstvo što se ponovo druži sa svojom publikom.

– Dolaze nove generacije koje se nisu ni rodile kada je Lepa Brena startovala kao brend, i to je interesantan momenat. Mene njihova energija oplemenjuje i radujem se svakom koncertu – rekla je poznata pevačica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dragana Mirković i Lepa Brena na večeri!

Brena se kupa sa šubarom na glavi!

Lepa Brena ogladnela!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Brena na večeri sa gradonačelnikom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump