Brenini sinovi love ribe!

I dok deca većine javnih ličnosti vreme provode putujući po svetu, u kupovini skupocenih stvari i ludovanju u noćnom životu.

Sinovi Lepe Brene imaju drugačiji

hobi. Filip i Viktor vreme provode u pecanju, a takmiče se i koji od njih dvojice će upecati veću ribu. Zanimljivo je da ribe koje upecaju ne nose kući kako bi napravili dobru večeru, već sve vraćaju u reku.

S obzirom na to da su ribolovci skloni tome da preteruju koliko je teška riba koju su upecali, i Filip i Viktor bili su optuženi da su šarana od 18 kilograma kupili na pijaci, pa se slikom pohvalili da su oni „majstori“ u lovu.

– Da sam kupovao, uzeo bih neku sabljarku od 50 kilograma – pravdao se na društvenoj mreži „tviter“ najstariji Živojinović.

Mama Brena je sigurno ponosna na svoje sinove, a tati Bobi je verovatno svejedno jer on više voli jagnjetinu!A. Veljković


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brenini sinovi lumpovali na splavu!

Brena i Boba proslavili 19. godišnjicu braka

Novi menadžer Brene je Filip Živojinović


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Brenini sinovi love ribe!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump