Dara promenila friz i nabacila kilograme!

Crveno na radost! Dara Bubamara se verovatno vodila ovom rečenicom kada je ponovo promenila svoju frizuru, ali samo za potrebe novog spota.

Pevačica je pre dva

dana snimala video za duetsku pesmu sa Bojanom Bjelićem, koja nosi naziv “Pogledom te skidam”, u kome se pojavila kao – crvenokosa!

– Nakon pauze i zatišja u svojoj karijeri planiram buru! Darin i moj spoj je samo nagoveštaj onoga što tek sledi. Potrudili smo se da publika dobije još jedan hit za leto koje nam dolazi – izjavio je Bjelić povodom dueta.

Zanimljivo je da Dara nije stavljala periku, već je boju menjala najnovijom metodom nadogradnje kose.

Ono što se može primetiti jeste da je Novosađanka nabacila koji kilogram. Pevačica je bila obučena u obučena u kostim koji se sastojao od brushaltera i suknjice, a jasno su se mogle videti njene “obline”. Iako je imala čizme iznad kolena, nije uspela da sakrije višak, naročito na butinama, gde je najuočljiviji. Dok je igrala, videlo se da sa strane ima višak. Ali, pevačica izgeda nije obraćala pažnju na to, pošto je bila veoma oskudno obučena. Ili se ipak više fokusirala na menjanje frizure, s obzirom na to da je u poslednje vreme iz plave prešla u crnu boju, pa nije imala vremena da razmišlja i o kilogramima.

U svakom slučaju, izgleda da je stroga dijeta kojom se stesala prošle godine, izazvala čuveni “jo jo efekat”, pa Dari Bubamari ne preostaje ništa drugo nego da krene Jovo nanovo. Sa dijetom, naravno!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dara i Goga u noćnom provodu!

Dara sa grudima na izvolte!

Dara pevala u gej klubu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dara promenila friz i nabacila kilograme!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump