Dženifer je najmoćnija!

Smena na vrhu liste! Kontroverzna američka pevačica Lejdi Gaga više nije najmoćnija ličnost u svetskom šou biznisu.

To mesto u 2012. pripada pevačici i

glumici Dženifer Lopez!

 

Lopezova je osvojila prvo mesto na tradicionalnoj listi 100 najmoćnijih magazina „Forbs“ i tako je zvanično proglašena najmoćnijom ženom na svetu. Na listi je slede voditeljka Opra Vinfri i pevač Džastin Biber. Dženifer Lopez je zaslužila prvomestona ovoj prestižnoj listi zbog zarađena 52 miliona dolara u proteklih godinu dana, velike slave koju je stekla kao pevačica, kao i zbog šou programa „American Idol“, u kome je jedan od sudija.

Lejdi Gaga, koja je prošle godine ponela laskavu titulu najmoćnije slavne osobe na svetu, ove godine se nalazi tek na petom mestu. Magazin je listu formirao na osnovu zarađenog novca, stečene slave i popularnosti. Slava se ogleda u medijskom prisustvu, a ne samo u tradicionalnim formama poput štampe, radija i televizije. Veliku ulogu u tome igraju i društvene mreže. Zarada slavnih, po kojoj je magazin sastavljao listu, obračunata je za period od 1. maja 2011. do 1. maja 2012. godine. Ona ne uključuje troškove za menadžment, agente i advokate, kao i sve ostale reprezentativne troškove.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli najmoćnija slavna ličnost!

Lejdi Gaga napisala dve pesme za Dženifer Lopez

Kajli Minog: U Velikoj Britaniji najmoćnija!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dženifer je najmoćnija!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump