Goca Tržan neće novog mačora!

Da se ljudi ponekad toliko vežu za svoje mezimce da posle njihove smrti ne žele ni da čuju za drugog, potvrdio nam je slučaj pop pevačice Goce Tržan!

Naime, nakon što je

„Alo!“ objavio informaciju da joj je uginuo mačak Dragiša, našoj redakciji se javila čitateljka Slobodanka iz Mladenovca, koja je velikodušno ponudila da pevačici pokloni novog mezimca. Reč je o mačetu starom 20 dana, čiji je otac sijamska mačka, a majka domaće rase.

– I sama mnogo volim životinje i znam koliko je teško kada izgubiš kućnog ljubimca i zbog toga bih volela da Gocu obradujem jednim mačetom. Mi smo ih nedavno dobili sedmoro, sve smo podelili, samo je još jedno ostalo. Bilo bi mi veoma drago ako Goca želi da ga udomi – rekla nam je Radmila.

Međutim, Tržanova je i dalje u žalosti zbog gubitka Dragiše, pa, kako sama kaže, još nije spremna za novog ljubimca:

– Moram da prebolim Dragišu. Neću nijedno mače dok ne ispratim svog mačora. Izvinjavam se gospođi i hvala joj na ponudi, znam da će me razumeti – rekla nam je Goca kada smo kontaktirali sa njom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan izmislila novog dečka?

Goca Tržan ulazi u „Parove“?!

Goca Tržan: Pljunite me!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Goca Tržan neće novog mačora!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump