Hteo da poljubi Vila Smita u usta!

Filmske zvezde umeju da budu veoma simpatične i pristupačne, ali i tome ima granica, pogotovo kada neko pokuša da ih poljubi u usta.

Tu lekciju će posebno upamtiti Vitali Sedjuk, novinar ukrajinske televizije koji je naumio da poljubi Vila Smita u usta na promociji njegovog novog filma „Ljudi u crnom 3“ u Moskvi.

 

Kako prenose strani mediji, mladi reporter se bacio na Smita dok je glumac prolazio crvenim tepihom i sve kamere bile uperene u njega. Nakon dva eskiviranja, Smit je iznerviran udario šamar Ukrajincu, a taj (ne)slavan trenutak snimile su kamere.

Na snimku koji je ubrzo osvanuo i na internetu čuje se Smit kako kaže novinaru: „Hej, čoveče! Koji je tvoj problem?“

Nekoliko trenutaka kasnije, glumac se već šalio na svoj račun: „Pokušao je da me poljubi u usta. Sreća njegova što ga nisam udario pesnicom… Žao mi je što sam to rekao na televiziji.“

Ovo nije bio Vitalijev prvi pokušaj ove vrste. Ukrajinski novinar je postao svojevrsni majstor u ljubljenju poznatih ličnosti kada one to najmanje očekuju. Među onima koje je iznervirao je i pop diva Madona, kojoj je poklonio buket hortenzija, cveće koje ona najviše mrzi na svetu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čanak hteo da bije Mikija!

Ana i Jelena: Poljubac u usta! /video/

Lukas: Umreću kad ja budem hteo!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Hteo da poljubi Vila Smita u usta!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump