I Mira konja za trku ima!

Mira se druži samo sa plemenitim bićima! Pored dva glavna oružja kojima barata, glasom i pištoljem, Mira Škorić pronašla je još jedan zanimljiv hobi!

Poznata pevačica pre

nekoliko dana od brata je dobila „utešnu“ nagradu za pesmu koju je izvela na „Grand festivalu“- konja Maj Ajron. Ovaj punokrvni engleski galoper je vredniji od nagrade koju je mogla da osvoji, pa je otišla u Šabac na hipodrom kako bi svoju mezimicu posmatrala u trkama, u kojima je od početka sezone osvojila tri prva mesta.

– Neutešna sam bila zbog toga što sam osvojila 26. mesto od 21 učesnika na festivalu. Kada sam saznala da mi vrsni stručnjaci nisu dodelili nagradu ni za scenski nastup, e tek tada sam počela da bolujem i plačem. Kada me je brat video takvu, rekao mi je: „Zaboravi stoku, posveti se plemenitim životinjama“ i poklonio mi konja. Odmah sam se oraspoložila i otišla u Šabac na trku mog novog ljubimca. Ovo mu dođe kao utešna nagrada jer sam ovaj poraz jedva preživela – kroz smeh nam je ispričala Škorićeva.

Inače, Maj Ajron je treći put trijumfovao u ovoj sezoni sa treningom Bojana Šendekovića, a rekord koji je postigao bio je 1 minut i 21 sekundu na trci od 350 metara.

Miro, nije bitno da li je u pitanju scena „Granda“ ili hipodrom, bitna je pobeda!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mira Škorić krenula sa nastupima!

Mira Škorić: Imam pesmu za pobedu!

Mira Škorić izaziva JK na dvoboj


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “I Mira konja za trku ima!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump