Indira osniva kozmetičku liniju!

Indira Radić hemičar!

Pevačica čiji je zaštitni znak duga i bujna kosa rešila je da na svom imidžu profitira, ali i da pomogne svim damama koje se dive njenim uvojcima. Naime, ona

je odlučila da napravi liniju kozmetičkih preparata za negu kose koja će se prodavati u radnjama!

Indira se na ovaj korak odlučila kada je i sama dodavala sastojke u firmirane proizvode, nakon čega joj je kosa blistala, pa je svoju tajnu htela da podeli sa svima.

– Indirina drugarica iz Australije joj je jednom prilikom poslala prirodne preparate za negu kose, koji su joj se veoma dopali, pa je nastavila da ih naručuje. Iako su pomogli da njene vlasi postanu mekše i sjajnije, Indira je ipak primetila da nešto u njima fali. Dugo je razmišljala koji sastojci joj nedostaju da bi kosu dovela do savršenstva i počela je da eksperimentiše, što se pokazalo kao pun pogodak. Indirina kosa nikad nije bila lepša! Kako joj je dosadilo da je stalno pitaju kako je neguje, odlučila je da podeli tajnu sa svima, ali da to i naplati. Zato će uskoro napraviti sopstvenu liniju preparata za negu kose – ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

Kako bismo proverili ova saznanja, kontaktirali smo sa Indirom, koja nam je rekla:

– Kosa je oduvek bila moj zaštitni znak. Kad sam bila u Australiji, probala sam te preparate, koji su mi se jako dopali. Pokušavam da dobijem licencu kako bi se oni prodavali i u Srbiji. Takođe, želim i da lansiram svoj proizvod, koji će prvo otići na analize, a nakon toga će se, nadam se, naći u prodaji. Pripremila sam sve potrebne papire, pa ću, ako sve prođe kako treba, uskoro preprodavati ove fenomenalne proizvode – izjavila je Radićeva za „Alo!“.

Dakle, Radićeva je rešila da, uporedo sa pevačkom karijerom, postane i preduzetnica, pa i manekenka svojih proizvoda, baš kao što to rade mnoge holivudske zvezde. Nema ništa lepše nego kada se spoje lepo i korisno!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Indira peva na francuskom!

Indira Radić spava sa mačkom!

Indira: Proždrnula sam Pariz!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Indira osniva kozmetičku liniju!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump