Ivan: Morao sam da slavim bez Goce!

Lena slavila dva rođendana!

Pevačica Goca Tržan proslavila je u sredu peti rođendan svoje ćerke sa velikim brojem zvanica u jednoj velikoj igraonici na Banjici, a mala Lena je samo dan kasnije imala isto takvo slavlje, ali u organizaciji svog tate!

 

Naime, naš paparaco uslikao je bivšeg Gocinog muža Ivana Marinkovića kako sa ćerkom ulazi u svoju zgradu u centru grada i nosi tortu koja je napravljena za proslavu, što nam je objasnio rečima:

– Logično je da sam želeo da moja familija i prijatelji budu na Leninom rođendanu, a pošto je Goca sama sve organizovala i meni samo javila šta i kako, ja se nisam složio s njenom ponudom i odlučio sam da sam napravim proslavu sutradan. Meni je najbitnije da moja ćerka bude srećna. Na Gocinu proslavu sam došao nakratko zato što nisam želeo da Lena taj lep trenutak provede bez tate. Ona je bila presrećna što sam došao, a rođendan je biolep- dodao je bivši muž Goce Tržan, koja je ovim povodom rekla:

– Nas dvoje smo već godinu dana razvedeni i više neću odgovarati na pitanja koja imaju bilo kakve veze s mojim bivšim mužem. Stvarno je bilo dosta. Ako vas interesuje gospodin Marinković, molim vas da zovete njega i ne bih više naša imena u istom tekstu stavljala jer nemamo više nikakve veze – izjavila je za “Alo!” Goca, koja, htela ne htela, ipak ima dodirnu tačku sa Marinkovićem, a to je upravo njihova ćerka!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca i Ivan u ljubavi!

Goca i Ivan ponovo zajedno?!

Ivan i Jelena zakazali svadbu za 6. septembar!!!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ivan: Morao sam da slavim bez Goce!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump