Karleuši žena manijak upala u kuću!

Jelena Karleuša Tošić bezbroj puta je pokazala da je neustrašiva, ali očigledno postoje trenuci kada se i njoj strah uvuče u kosti.

Naime, pop divi je, kako „Alo!“ saznaje,

žena provalnik juče upala u novu kuću na Dedinju i napala njenu majku Divnu!

 

– Juče oko 13 časova u vilu Jelene Karleuše upala je nepoznata žena i u neuračunljivom stanju tražila, kako je rekla, „svog muža Muamera Zukorlića“! Žena provalnik je u dom Tošića ušla preko terase, u trenutku kada su tu bile Jelenina majka Divna i mlađa ćerka Nika. Nasrnula je odmah na Divnu, tražeći čoveka za koga je tvrdila da je njen muž – započinje priču za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da je Karleušino obezbeđenje preko kamera odmah videlo da je nepoznata žena upala u kuću.

– Ljudi koji čuvaju dom estradne zvezde su odmah reagovali nakon što su preko monitora videli šta se dešava. Provalnicu su odvojili od Divne, koja je stajala ispred Nike jer joj je njena bezbednost bila najbitnija, i pozvali policiju. Najgore u celoj priči bilo je čekanje, jer je policija došla na lice mesta tek sat vremena nakon što je slučaj bio prijavljen. Sva sreća pa je Jelenino obezbeđenje moglo neobuzdanu ženu da čuva sve vreme – dodao je naš izvor i prokomentarisao kako je najbitnije da su Divna i Nika dobro.

– Naravno da je Divna bila uplašena i uznemirena, ali je morala da se brzo pribere jer je najviše razmišljala o Niki. Odmah nakon što je policija došla, ženu su odveli u policiju, a onda i u psihijatrijsku bolnicu. Majka Jelena Karleuše je, kada su se stišale strasti, dala izjavu inspektorima i pokazala mesto kuda je ušla nepoznata žena – završava naš izvor, koji kaže da je dotična žena provalnik već poznata policiji kao osoba koja ima problema sa mentalnim zdravljem.

Kada smo pozvali Jeleninu pres službu povodom situacije koja je zadesila pop divu, dobili smo sledeći odgovor:

– Došlo je do manjeg incidenta. Brzom reakcijom obezbeđenja i policije sve je rešeno – izjavio je pevačicin portparol.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mama Jelene Karleuše u kući „Velikog brata“

JK sa Atinom i Nikom u uskršnjoj avanturi

Karleuša: Neću vakcinisati decu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Karleuši žena manijak upala u kuću!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump