Kim može u „Vog“ preko mene mrtve!

U američkom šou bisnisu je počeo novi rat u kome će, po svemu sudeći, leteti perje!

Ana Vintur, urednica magazina „Vog“, koja je strah i trepet za sve dizajnere, prezire lik i

delo Kim Kardašijan, starlete koja se proslavila zahvaljujući seksi oblinama i privatnim porno-filmom.

 

Ana, koja je bila model za ulogu zle modne ikone, a koju je maestralno odigrala Meril Strip u filmu „Đavo nosi ‚pradu‘“, zabranila je Kardašijanovoj da dođe na čuveni „Met gala bal“ u Njujorku.

„Kim može da dođe na naslovnu stranu ‘Voga’ samo preko mene mrtve i, dok sam ja na čelu magazina, to se neće dogoditi”, rekla je navodno Ana Vintur svojim saradnicima.

Kako prenosi portal „radaronline“, odluka Ane Vintur da joj ne dopusti da dođe na gala bal je teško pala Kim Kardašijan, koja ne propušta priliku da svoju pozamašnu zadnjicu još malo izreklamira na crvenom tepihu.

„Ana mrzi Kim. Zašto bi je onda pozvala na događaj? Tamo su bile neke od najvećih svetskih zvezda, a Kim ne pripada toj ligi. Ulaznica za bal je koštala 25.000 dolara, ali Kim nije mogla ni da je kupi jer Ana nije želela da je vidi to veče“, dodao je anonimni izvor.

I dok su zvezde poput Gvinet Paltrou, Hajdi Klum, Eme Ston, Bijonse, Rijane, Skarlet Johanson i mnogih drugih okupirale crveni tepih u maštovitim dizajnerskim kreacijama, Kim je od kuće preko “tvitera” komentarisala ceo događaj:

„Uzbuđena sam što vidim sve modne kreacije na balu“, napisala je Kim i objavila popis najbolje obučenih zvezda po svom mišljenju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kim se proslavila preko pornića!!!

Kim Kardašijan poslužila ručak beskućnicima

Razvod posle 72 dana braka!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kim može u „Vog“ preko mene mrtve!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump