Lane Gutović zavodio Branku Nevistić!

Prvi susret Milana Gutovića sa Brankom Nevistić u emisiji „Granica“ TV „Hepi“ na njega je očigledno ostavio veliki utisak.

Jer je glumac delio komplimente voditeljki, zbog čega

su mnogi pomislili da joj se udvara.

 

– Toliko si lepa, zavodljiva, pametna, duhovita da mi dođe da prosto pobegnem od tebe! – rekao je Branki Lane, toliko očaran njom da je zaboravio i da odgovara na pitanja voditeljke Jelene Helc! U emisiji su gostovali i Boris Komnenić i Nebojša Grnčarski, koji nisu obraćali pažnju na Lanetovo obraćanje Branki, a ona na tu temu kaže:

– Ne sećam se da mi se udvarao. Imam temperaturu, pa ne mogu baš da pričam, ali zaista ne mogu da se setim da mi je to rekao. Pored Borisa i Grnčarskog, nije iznenađujuće što je Gutović bio pažljiviji prema meni nego prema njima – šaljivo je rekla Branka, dok Lanetov komentar nismo dobili do zaključenja broja. Vreme će pokazati da li je bilo zavođenja, ali u svakom slučaju, Lane je sveže razveden, a Branka slobodna!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lane Gutović okončao drugi brak!

Rambo udario na Lane!

Maca: Ivanović je najobičniji jazavac!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lane Gutović zavodio Branku Nevistić!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump