Lovac na zvezde!

Upornost je vrlina! Tinejdžerka Sara M. ima neobičan hobi, čak i za američke uslove.

Ona sakuplja fotografije sa poznatim holivudskim zvezdama i već ih je ulovila preko 5.000!

„Najvažnije je prepoznati pravu situaciju za prilaženje nekoj zvezdi. Uvek se trudim da im ne smetam. Ako procenim da su nervozni ili da ne žele da se fotografišu, onda im ne prilazim“, rekla je sara u intervjuu za Ej-Bi-Si (ABC).

U neobičnom hobiju joj najviše pomaže otac, koji je vozi na razna dešavanja. Njihov dogovor je jednostavan, sve dok Sara ima petice u školi, on će joj pomagati. Za sada dogovor odlično funkcioniše. Sara je neobičan hobi započela pre četiri godine, kada je u šetnji sa ocem slučajno naišla na njegovog omiljenog glumca Roberta Hajesa. Tinejdžerka je postala prava zvezda na internetu. Ona je toliko na crvenom tepihu da je neke od slavnih ličnosti već prepoznaju. Sara je svoju kolekciju fotki postavila na „tviter“. Njeni kritičari ističu da Sara ima isti izraz lica na svim fotografijama, ali nju baš briga za to. U svojoj bogatoj „karijeri“ Sara nije uspela da se fotografiše jedino sa Britni Spirs, koju je nekoliko puta srela, ali nije bilo prave prilike da joj priđe i zamoli za uslugu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca i Cvele glavne zvezde večeri na reviji!

Britni Spirs na leto kreće na turneju

Sa preminulim kraljem popa pevaju zvezde!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lovac na zvezde!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump