Lukas u dugovima, a kupuje stan?!

Poštuje prioritete!

Iako ga država goni zbog neizmirenih telefonskih računa, Aca Lukas odlučio je da novac uloži u nešto što mu je srcu očito milije, a to su nekretnine, zaključak

je koji može da se donese nakon što ga je naš fotograf uslikao kako razgleda jedan luksuzni stambeni objekat!

 

Naime, popularni folker fotografisan je dok je izlazio iz perionice, gde je ostavio svog četvorotočkaša na glancanju, a kako je imao dovoljno vremena, on se sa prijateljem uputio da pogleda zgradu koja se uveliko gradi. Kada se uverio da su radovi gotovo pri kraju, Aca je svratio u obližnji kafić i popio kafu s prijateljima.

Da li je uspeo da se dogovori o kupovini nekog od ekskluzivnih stanova ostala je nepoznanica. Međutim, kako „Alo!“ saznaje, Lukas i njegova supruga Sonja već duže vreme planiraju da prodaju svoj stan koji se nalazi u Novom Beogradu i kupe neki veći prostor.

– Aca i Sonja razmišljaju da promene stambeni prostor i da se presele u neku lepu kuću, koja bi imala veliko i lepo dvorište, a sve zbog njihove ćerke Viktorije, kako bi ona nesmetano uživala u igranju. Međutim, postoji mogućnost da umesto kuće kupe i stan, ako im budu odgovarali kvadratura i lokacija – zaključuje naš izvor.

Kako bismo čuli komentar na ovu priču, pozvali smo Acu Lukasa, koji nam je rekao:

– Ma more, bre, nosi se u lepu p***u materinu, bio sam u pe-pe-pe-perionici da operem kola, nemoj nikada više da me zovete, marš! – urlao je pevač. Pošto nam nije bilo baš najjasnije šta se dešava, rešili smo da idemo korak dalje, pa smo pozvali njegovu suprugu Sonju, koja je za razliku od njega bilo izuzetno prijatna.

– Moj suprug nije razgledao stanove, već je bio kod našeg prijatelja Gorana Samardžije, koji je zastupnik „Monsorija“, najpoznatije firme za luksuzno sređivanje automobila i koji tu ima lokal. Dok se automobil sređivao, Aca je obišao poslovni prostor, a nakon toga je sa prijateljima popio kafu – rekla je poznata stilistkinja za naš list, a navodnu kupovinu nove kuće, odnosno stana, nije želela da komentariše.

Uostalom, nema ni potrebe jer se promena mesta prebivanja, ukoliko do nje bude došlo, ne može sakriti.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lukas i Sonja sa bebom u Tajlandu!

Lukas i Sonja se brčkaju u Turskoj!

Aca Lukas i Sonja Šašić kupili stan


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lukas u dugovima, a kupuje stan?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump