Maji Nikolić odloženo suđenje za Jevreje!

Opet vraćena kući!

Po ko zna koji put pevačica Maja Nikolić vraćena je iz Palate pravde i suđenje joj je odloženo za septembar, kada će opet morati da se pojavi i brani zbog

uvreda na račun Jevreja.

 

Naime, Nikolićeva se na ročištu pojavila sa svojim advokatom Goranom Petronijevićem i u sandalicama na štiklu ušetala u Palatu pravde.

Izgleda da joj feniranje, šminkanje i sređivanje nije bilo dovoljno da konačno kaže šta ima i stavi tačku na vucaranje po sudovima. Iako je kiša pljuštala, Maja je sa osmehom prihvatila činjenicu da se zbog nepojavljivanja Miloša Bojanića opet odlaže suđenje.

– U septembru će opet biti suđenje. Opet je odloženo, a ja sada idem na put – bila je kratka Maja.

Podsećanja radi, Nikolićeva je nedavno za „Alo!“ izjavila kako stoji iza svega što je rekla u „Dvoru“ na račun Jevreja i da se dobrovoljno prijavljuje za hapšenje „ako će to pomoći“.

– Hoću dobrovoljno da idem u zatvor ako će to pomoći da se skine ova bagra sa vlasti i neka javno istupi onaj ko stoji iza podizanja optužnice protiv mene. Hoću da znam ko se usuđuje da osudi jednu samohranu majku dvoje dece, koja ima svoj stav, koji je nepromenljiv, jer niko me ne može naterati da volim NATO agresore – rekla je tada pevačica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja Nikolić izazvala skandal u emisiji „Tačno u podne“

Podignuta optužnica protiv Maje i Miloša!

Maja hoće da robija kao Ceca!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Maji Nikolić odloženo suđenje za Jevreje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump