Marija u Bakuu kraljevski dočekana!!!

Veliki muzičari i dobri pevači se nikada ne zaboravljaju!

Marija Šerifović, bivša pobednica „Evrosonga“ i pevačica koja je tu manifestaciju 2008. godine dovela u našu

zemlju, stigla je u Azerbejdžan kako bi večeras nastupala i podržala ovogodišnjeg predstavnika Srbije Željka Joksimovića.

 

Pevačica je u Baku stigla u utorak, a organizatori su je dočekali kako i dolikuje – kao kraljicu!

– Prezadovoljna sam kako su me dočekali i jedva čekam da se pojavim na sceni kao specijalna gošća. Oduševljena sam gradom i dvoranom koja je za kratak period izgrađena. Večeras ću pevati „Molitvu“ i „Voterlu“ od grupe „Abba“ – rekla je Marija, koja je posebno srećna što je majka Verica Šerifović s njom u Bakuu.

Inače, mlada pop zvezda je u toku jučerašnjeg dana obilazila azerbejdžansku prestonicu, ali i održala tri probe, na kojima su mnogi uživali slušajući glas koji je pre nekoliko godina osvojio najviše simpatija evropske muzičke publike. Takođe, Šerifovićeva se po dolasku u Baku videla sa ambasadorom Srbije, a 25. maja će pevati u baru „Momaunia“, i to samo za izabrane zvanice.

Kako smo saznali, ona je prezadovoljna ne samo pažnjom organizatora, publike i kolega, već i eskluzivnim smeštajem – u pitanju je hotel „Kempinski“, koji ima pet zvezdica, što podrazumeva komfor i luksuz kakav i priliči jednoj evropskoj zvezdi!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija Šerifović snima duet sa Lorin?

Marija Šerifović u kupaćem kostimu!

Marija podržava gej populaciju!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Marija u Bakuu kraljevski dočekana!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump