Marijana: Da nema Koleta, više bih radila!

Mudrovanja nikad dosta!

Marijana Mateus se godinama trudi da osmehom prenese pozitivnu energiju svima koji je gledaju i slušaju, ali ako tada ne uspe, onda treba

pročitati neki njen intervju i – (o)smeh je neizbežan!

 

Mateusova je za magazin „Stori“ dala još jedan od svojih blistavih intervjua, u kojem sve vrca od kontradiktornosti i nelogičnosti. Krenimo od početka, dakle od njenog prvog (bivšeg) supruga Miodraga Kostića Koleta:

– Miodragu Kostiću bezrezevno sam zahvalna što su nam deca obezbeđena i što imam svoj mir jer bih u suprotnom zbog njih morala mnogo više da radim – rekla je kraljica lapsusa, a onda se „nadovezala“:

– Nikada ni od koga nisam dobila alimentaciju!(?!)

Marijana je objasnila i da od mode nema velikih prihoda.

– Nije isplativo baviti se modom, ali veoma mi je drago što sam u poslednje tri godine, nakon razvoda od Lotara, uspela da izađem iz njegove senke – pohvalila se ponosna vlasnica prezimena Mateus, ali nam nije otkrila na koji način zarađuje novac!

No, novac na stranu, da vidimo šta Marijana kaže o muškarcima:

– Volim zgodne muškarce, ali biram pametne jer su oni sposobni, moćni, a onda i lepi. Važna je i naša konverzacija – izjavila je Marijana, koja tvrdi da je srećna u vezi sa izvesnim stranim bankarom, čije ime krije „zato što neke stvari još nisu legle na svoje mesto“.

Pa svaku stvar treba staviti na svoje mesto!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana: Đoković je najpoželjniji muškarac!

Marijana opet prosipa bisere!

Marijana Mićić: Lukasa bih volela da vidim u VB!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Marijana: Da nema Koleta, više bih radila!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump