Marko Jarić i Adrijana Lima se razvode?

Uprkos tome, kako tvrde neki izvori, između bračnih partnera postoje trzavice.

Naime, oni su se donedavno pratili na svojim „tviter“ profilima i kačili zajedničke slike, ali već neko vreme to ne čine! Adrijana u svojim statusima ne pominje supruga, a nedavno je Marko imao ironičan status vezan za tekst koji je izašao na jednom portalu o Liminom humanitarnom radu:

“Dobra priča, loš rijaliti”, napisao je košarkaš. Poslednja zajednička fotografija sportiste i manekenke nastala je 1. marta, a na „tviter“ ju je okačio Marko.

Poznato je da je Jarić već dva puta dolazio u Beograd da obiđe svoju rodbinu, ali sam, jer njegova lepša polovina navodno nije mogla da krene s njim zbog poslovnih obaveza, iako su pre toga izjavili da će doći oboje.

Kako prenosi nedeljnik „Skandal“, popularni par prodaje vilu kupljenu na početku braka u Los Anđelesu. Podsećanja radi, ranije su oboje tvrdili da tu kuću nikada neće prodati jer ih za nju vežu lepe uspomene. Lepa manekenka se trenutno nalazi sa ćerkom Valentinom u Južnoj Americi, a njen suprug, navodno zbog obaveza, nije s njima.

Adrijana je pre nekoliko meseci, kada je saznala da je opet u drugom stanju, izjavila da je presrećna zbog trudnoće i da sa Jarićem želi bar još dvoje dece. Da li su ove „sitnice“ zaista razlog za razlaz ostaje da se vidi.

Kako bismo proverili o čemu se zaista radi i šta se dešava između supružnika, pozvali smo Markovog oca Srećka Jarića, koji nam se nije javio na telefon do zaključenja ovog broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Adrijana Lima i Marko Jarić očekuju drugo dete

Marko Jarić i Adriana Lima kupili vilu od par miliona

Marko Jarić i Adriana Lima čekaju dete


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Marko Jarić i Adrijana Lima se razvode?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump