Milan na dijeti!

Milanu Stankoviću očito prija kuhinja njegove devojke Radmile Manojlović.

Ali kako su domaći specijaliteti ostavili vidne posledice na njegovoj liniji, pevač je, kako se priča,

rešio da se steše.

 

Naime, otkad je stiglo proleće, a s njim i skidanje debelih jakni, Milan je shvatio da mora hitno da smrša, pa je zbog toga potražio stručnu lekarsku pomoć.

Naš izvor blizak bivšoj zvezdi „Granda“ navodi da se Stanković obratio jednoj poznatoj klinici specijalizovanoj za regulisanje telesne težine:

– Milan je razmišljao koji bi bio najbolji i najsigurniji način da se pozabavi svojom linijom, pa mu je jedan prijatelj preporučio da potraži pomoć na privatnoj klinici na kojoj rade stručnjaci koji se bave isključivo ovom problematikom. On je to rado učinio jer mu je poznato da nije zdravo držati dijete na svoju ruku – kaže naš sagovornik i objašnjava kakva dijeta je prepisana bivšem predstavniku Srbije na „Evrosongu“:

– Milan drži Protekal dijetu, koja se zasniva pre svega na proteinima, dok je unos masti i ugljenih hidrata smanjen. Milan se pridržava lekarskih uputstava, tako da će rezultati sigurno brzo biti vidljivi – zaključuje naš izvor.

Milan Stanković nam je ovim povodom dao sledeći komentar.

– Ne znam šta ste i gde slikali, ali nisam na dijeti. Preterano maštate… – izjavio je pevač koji je pre nekoliko meseci, kada smo ga uslikali sa viškom kilograma, putem društvenih mreža demantovao da se ugojio.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan Stanković sigurno ide na Evrosong?!

Milan opet u „Grandu“!

Milan Stanković dobio uverenje da nije gej


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Milan na dijeti!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump