Milioni dolara za Obamu!

To je pravo prijateljstvo!

Holivudski glumac Džordž Kluni bio je domaćin donatorske večere na kojoj je sakupljeno čak 15 miliona dolara za Baraka Obamu,

predsednika SAD, koji je u kampanji za osvajanje drugog mandata na izborima u novembru.

 

„Sakupili smo puno novca jer svi vole Džordža“, rekao je u šali Obama obraćajući se zvanicama. Oko 150 donatora Demokratske stranke prisustvovalo je gala večeri koju je Kluni organizovao u bašti svoje vile u Holivudu.

Među zvanicama su bili Skarlet Johanson, Bili Kristal, Salma Hajek, Tobi Megvajer, Barbra Strajsend… Obama se tokom večeri osvrnuo i na svoju izjavu u kojoj je podržao homosekusualne brakove.

“Mi smo država koja svakoga prihvata, prema svakom se pravedno odnosi. Da li će nas to učiniti jačim? Mislim da hoće i u tome i jeste stvar“.

Ulaznica za večeru je koštala 40.000 dolara, a za meni se pobrinuo čuveni kuvar Volfgang Puk, zbog čega su mediji preneli da je hrana bila bolja nego na svečanoj dodeli Oskara pre par meseci.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Prodata rukavica Džeksona za 350.000 dolara

Šarliz Teron poljubila ženu za 140.000 dolara

Rijana dobija pola miliona dolara za sat pevanja


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Milioni dolara za Obamu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump