Mišel htela razvod!

Kontroverzna nova i neautorizovana biografija američkog predsednika Baraka Obame.

Navodi da je njegova supruga Mišel bila na korak do podnošenja zahteva za razvod,

zbog čega je on veoma patio!

 

U knjizi „Amater: Barak Obama u Beloj kući“, autor Edvard Klajn na osnovu preko 200 intervjua navodi da je Mišel 2000. godine već bila pripremila zahtev za razvod od Baraka, nakon što je izgubio u trci za mesto u Predstavničkom domu Kongresa! Tada je Barak poražen od stranačkog kolege Bobija Raša.

„Mračni dani su usledili za Baraka posle ponižavajućeg poraza i zbog toga što je odbio da posluša savet Mišel da ne učestvuje na izborima. Ona nije želela da mu pruži utehu. Bila je već pripremila papire za podnošenje zahteva za razvod. Mišel je bila besna na njega jer je ugrozio finansijsku sigurnost i budućnost porodice“, navodi se u knjizi, čije je delove preneo „Hafington post“.

Barak se za mesto u Senatu uspešno kandidovao 2005. Tada je ponovo zaslužio poverenje supruge.

Ovo nije prvi put da se u javnosti pominje razvod prvog para SAD. Pre dve godine, „Nešenel enkvajerer“ je objavio da je Mišel zapretila Baraku razvodom ako se odluči za drugi mandat.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razvod Nine Badrić zbog Marka Miškovića?!

Mišel Fajfer: Sa ponosom nosim svoje 50-te!

Žena Mela Gibsona zatražila razvod


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mišel htela razvod!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump