Nataša sama svoj majstor!

U se i u svoje kljuse!

Prethodna rečenica mogla bi da opiše Natašu Bekvalac. Naime, pop zvezda je nedavno uslikana na Aerodromu „Nikola Tesla“ dok je vukla svoj kofer!

Kako već godinu dana sama živi i sve vreme radi, pevačica je i ovog puta pokazala da joj muška ruka nije potrebna. Bar ne kada su koferi u pitanju! Nata je ušetala u zgradu aerodroma na visokim štiklama, a u drugoj ruci je vukla poveći kofer. Tako je i na šalteru za čekiranje karata i predaju stvari podigla svoj prtljag i stavila ga na pokretnu traku. Da li je nisu prepoznali zbog naočara koje je nosila ili nisu hteli da joj pomognu, ne znamo, ali nijedan džentlmen u blizini nije prišao, mada ga Nata nije ni tražila.

Nakon što je predala sav prtljag, uputila se ka restoranu, gde je vreme preostalo do leta iskoristila da nešto pojede i popije. Kupila je sendvič, kafu i vodu i uživala sama sa svojim mislima.

Da li joj je nakon ovoga neko od muškaraca prilazio, ne znamo, ali ono što je sigurno jeste da je Nata dokazala da je sposobna da sama ide kroz život, pa čak i kada je težak kofer u pitanju. Emancipacija!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata higijeničarka!

Nataša i Vlada ne kriju ljubav!

Vladimir priznao vezu sa Natašom!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nataša sama svoj majstor!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump