Nati i Kristini poplavljen stan!

Poplavljena Nata!

Taman što se nasmejana i srećna iz Novog Sada preselila u Beograd zajedno sa sestrom Kristinom i njihovim ćerkama i iznajmila luksuzan stan u centru

Beograda, Nataša Bekvalac doživela je skoro nervni slom zbog štete koja je napravljena u trenutku kada niko nije bio u kući.

 

Naime, Nata i Kristina su zbog poslovnih obaveza bile van stana u kasnim popodnevnim časovima kada im je javljeno da je ceo stan poplavljen i da se hitno vrate kući!

– Natašu je zvala drugarica koja živi u njihovom ulazu i rekla joj da hitno dođe kući jer je njen stan totalno poplavljen zbog cevi u zgradi koje su pukle. Pevačica je odmah sela u auto i kada je došla kući, poludela je. Nikoga naravno nije mogla da krivi jer je šteta napravljena sticajem nesrećnih okolnosti, ali joj to nije pomoglo da se smiri – priča za „Alo!“ izvor blizak Bekvalčevoj i dodaje da je Nataša odmah angažovala ljude koji će u najkraćem roku srediti njihov dom.

– Ubrzo je u stan došla i Kristina, pa su pozvale vodoinstalatere koji su ubrzo rešili problem, ali je šteta zbog poplave bila velika. Skupoceni nameštaj bio je uništen, a parket je na nekim delovima bio podignut. Šteta je bila procenjena na oko 10.000 evra, tako da su sestre Bekvalac bile primorane da odu u novu kupovinu. One se iznerviraju uvek u prvi mah, ali kasnije sve probleme leče osmehom – završio je naš izvor.

Pokušali smo da dođemo do komentara poznate pevačice, međutim, do zaključenja ovog broja je nismo dobili.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nati razlupan auto!

Komšije isterale Natašu iz stana!

Nataša i Dača ovih dana se sele u novi stan!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nati i Kristini poplavljen stan!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump