Neda Ukraden: Svi kažu da ličim na Džej Lo!

Duga kosa, kratka haljina, brza pesma i igračice očito su dobitna kombinacija za Nedu Ukraden.

Koja je u utorak snimala spot za novu pesmu „Najbolji klub u gradu“. Legendarna

pop pevačica, koja je nekada bila čuvena po baladama i eleganciji, a danas po brzim pesmama i provokativnom stajlingu, kaže da se ovom prilikom ugledala na svetske zvezde, a mi bismo rekli posebno na latinozavodnicu Dženifer Lopez!

– Nadogradnja kose je ideja mog frizera Srđana Petkovića. Pripremali smo se za snimanje spota gledajući novitete na svetskoj sceni. Ugledala sam se na nekoliko svetskih zvezda – kaže Neda, a kada smo joj rekli da podseća na Dženifer Lopez, nasmejala se i potvrdila da nismo jedini koji su to pomislili.

– Svi su mi rekli da ličim na Džej Lo. Pokreti mojih plesačica su sigurno po ugledu na Madonine. Nažalost, mi nemamo budžet da to izgleda kao kod svetskih zvezda – požalila se Ukradenova, koja će uskoro snimiti spot i za pesmu sa Željkom Vasićem, ali i sa svojim unukama Nedom i Alsksandrom.

– Sa Kemalom Montenom sam već snimila spot, sad ćemo Željko Vasić i ja snimiti za naš duet. Treba da uradimo promociju albuma i ovog spota. Dok sam se šminkala kod kuće, pre dolaska na ovo snimanje nosila sam jednu, pa drugu unuku. Rekli smo da ćemo uskoro i njih da šminkamo i snimamo za neki moj spot – ponosno kaže srpska Dženifer Lopez, koja za razliku od njene svetski poznate koleginice (još uvek) nema mlađeg dečka pored sebe.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Neda Ukraden uči unuku da svira klavir!

Amidžić intervjuiše Džej Lo za 50.000 evra

Neda Ukraden postala baka!!!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Neda Ukraden: Svi kažu da ličim na Džej Lo!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump