Odbila milion evra za noć!

Svako ima svoju cenu! Cena Keli Bruk (32), britanske starlete i glumice, definitivno je veća od milion evra za noć!

Bivša „zečica“, čuvena po svojim zanosnim oblinama, privukla je

veliku pažnju na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Kanu.

Nju je primetio i jedan francuski milioner, koji je upao na set gde je Keli snimala editorijal i ponudio joj ček sa iznosom od milion evra za noć provedenu s njim. Kako prenosi britanski „Miror“, Kali je u početku mislila da se radi o neumesnoj šali, ali je milioner koji se predstavio samo kao Frederik bio uporan sve dok ga obezbeđenje nije zamolilo da se udalji.

„Samo jednu noć. Molim vas. Jednu noć, imam novac“, preklinjao je Frederik dok je Keli bilo vrlo neprijatno, zbog čega je obezbeđenje i reagovalo.

Čitav slučaj je podsetio na film „Nepristojna ponuda“ iz 1993, u kojem milioner Robert Redford pomoću prevare navodi Vudija Harelsona da prihvati milion dolara da bi njegova supruga Demi Mur provela noć s njim. Dajana Marfi (Demi Mur) je u filmu provela noć sa milionerom, ali uprkos tome Redford nije uspeo da razdvoji nju i Dejvida (Vudi Harelson).


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan i Seve kupuju kafić za milion evra?!

Merlin iz Srbije nosi milion evra!

Ekrem prevario menadžera za 40 hiljada evra?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Odbila milion evra za noć!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump