Ofarbani svim farbama!

Žal za mladost!

Poznato je da se dame, naročito javne ličnosti, iz petnih žila trude da sačuvaju mladalački izgled, ali ni njihove muške kolege u tome ne zaostaju, pa se mnogi

mačo frajeri – farbaju!

 

Naime, iako ima muškaraca koji se ponose sedim vlasima, sve je više „metroseksualaca“, a među onima za koje je očigledno da boje kosu izdvojili smo Željka Joksimovića, Miloša Bojanića, Dragana Kojića Kebu, Branislava Lečića i Zdravka Čolića.

Naš predstavnik na „Pesmi Evrovizije“ nedavno se ofarbao i svoju novu boju kose – koja izgleda skoooro kao prirodna! – predstavio u RTS-ovoj emisiji u kojoj je premijerno izveo pesmu „Nije ljubav stvar“. Kada smo svojevremeno kontaktirali sa Željkom u nameri da ga pitamo za promenu imidža, izjavio je da se nije farbao i da je njegova kosa tako izgledala zbog reflektora u studiju.

Njegov kolega iz folk branše Miloš Bojanić takođe farba kosu, a upečatljivo je bilo kada je izašao sa „Farme“, pa se zatim pojavio u jednoj emisiji u kojoj se videla drastična promena boje njegovih vlasi u odnosu na rijaliti.

Međutim, Braćala ne krije da se farba, uz obrazloženje da to zahteva njegova profesija?!

Poznato je da Dragan Kojić mnogo vremena posvećuje svom izgledu, što uključuje i farbanje. Međutim, iako je to očito, Keba nikada nije priznao da se farba. Pevač do sada nije pokazao nijednu sedu vlas, iako bi po krštenici trebalo da uveliko izgleda kao Klark Gebl u starosti!

Branislav Lečić takođe se farba, ali je on, kako bi što bolje izgledao, pored mackanja, otišao i na tretmane transplantacije kose! I dok su mnogi uvereni da se na taj potez odlučio da bi koliko-toliko parirao tridesetak godina mlađoj novoj supruzi, voditeljki Nini Radulović Lečić, vremešni glumac naveo je sasvim drugi razlog za intervenciju kojoj se podvrgao.

– Transplantaciju kose sam uradio zato što je počela da mi opada kosa na temenu, a to se na sceni baš vidi. Na primer, ljudi koji sede na galeriji vide „rupu“ na glavi, a ja želim da to sve izgleda lepše – izjavio je Lečić za „Alo!“ početkom godine.

Veliku pažnju vlasištu pridaje i Zdravko Čolić, koji, iako na pragu sedme decenije života, ne dozvoljava nijednoj „izdajici“ da proviri sa njegovog temena! Naravno, nesuđeni Dorijan Grej o farbanju ne želi ni da zucne!

Bilo kako bilo, izgleda da je prošlo vreme kada su se muškarci dičili svojim godinama, poistovećujući ih sa mudrošću. Danas su se i oni priklonili ženskom trendu „konzerviranja“.

Samo, od babe devojka ne biva!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša: Posvećujem koncert svim neshvaćenim ženama!

Brže do duge kose

Željko se ofarbao za „Evroviziju“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ofarbani svim farbama!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump