Ognjen Amidžić i Danijela izgubili svadbenu tortu!

Koliko god da su se trudili da na njihovoj svadbi svaki detalj bude odrađen na najbolji mogući način.

Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela (eks Dimitrovska) nisu

uspeli da drže sve konce u rukama.

 

Naime, kako „Alo!“ saznaje, raskošna torta koja je bila naručena mnogo pre venčanja, završila je u drugom restoranu!

– Bračni par Amidžić se za svaki detalj pobrinuo nekoliko meseci pre samog venčanja u restoranu i zajedno sa ljudima koje su unajmili su vodili računa da na njihov veliki dan ne dođe ni do jedne greške. Međutim, nisu imali sreće bar kada je reč o svadbenoj torti. Greškom, dostavljač je tortu odneo u drugi restoran, u kome je takođe bila organizovana jedna svadba – priča za naš list dobro obavešten izvor i dodaje kako su voditelj i manekenka bili preplašeni kada su videli da njihova torta ne stiže na vreme.

– S obzirom na to da su se s osobljem restorana dogovorili za vreme kada će torta biti izneta, bilo im je čudno što kasni. Kada su čuli da ona nije ni isporučena, uhvatila ih je panika i nisu znali šta da rade. Ognjen je našao broj poslastičarnice u kojoj su naručuli njihovu mladenačku tortu i saznao u čemu je problem – dodaje naš izvor i prepričava kako su, dok su voditelj i manekenka bili u panici šta će da rade bez svadbenog kolača, drugi mladenci već zaboli prskalice u tortu Amidžića i malo je falilo i da preseku tortu!

– Sva sreća, pa su dostavljači ipak shvatili do kakve je greške došlo, pa su tortu sa sve zabodenim tuđim prskalicama vratili u ruke Ognjena i Danijele. Tada je oboma laknulo i mogli su bez tenzije da nastave s veseljem – završio je naš izvor.

Do komentara popularnog voditelja nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja, ali bitno je da se sve dobro završilo. Uostalom, prvi bračni dani su najslađi!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ognjen i Danijela probali venčanje!

Ognjen Amidžić ušao u politiku!

Amidžić intervjuiše Džej Lo za 50.000 evra


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ognjen Amidžić i Danijela izgubili svadbenu tortu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump