Ognjen i Danijela probali venčanje!

Lepa manekenka Danijela Dimitrovska obukla je svoju ručno rađenu venčanicu i zaklela se svom vereniku.

Poznatom voditelju Ognjenu Amidžiću, na večnu ljubav u restoranu u Zemunu, ali samo na probi venčanja, na kojoj ih je juče zatekao naš fotoreporter.

 

Svi koji su tokom jučerašnjeg dana šetali Zemunom mogli su na terasi restorana da vide poznati par kako obavlja poslednje pripreme pred venčanje, koje su zakazali za nedelju 27. maja.

Osim mlade, koja je bila u venčanici dopremljenoj iz Španije, potpuno našminkana, i mladoženje u smokingu, popularni par razmenio je i svoje burme. I sve je izgledalo kao pravo venčanje, samo su svatovi izostali. A mladoženja je kao pravi džentlmen mladi pomagao oko raskošne venčanice kako se ne bi uprljala tokom probe i ostala lepa za dan venčanja.

U nedelju će se par nakon crkvenog venčanja uputiti upravo u ovaj restoran u Zemunu, a mladenci će izgledati upravo ovako kako smo ih mi uslikali tokom jučerašnje probe, no ipak možda malo veseliji. A s obzirom na to da, kako su pisali mediji, novinarima pristup na venčanju neće biti dozvoljen, ovo je jedinstvena prilika da vidimo Ognjena i Danijelu u restoranu tokom njihovog venčanja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ognjen Amidžić i Danijela izgubili svadbenu tortu!

Vlada i Minja zakazali venčanje

Ognjen Amidžić ušao u politiku!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ognjen i Danijela probali venčanje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump