Olja Bećković: Karleuša je ološ!

Naime, „Alo!“ je došao do otkrića da se poznata TV novinarka još krajem prošle godine.

U intervjuu koji je dala za Medija centar Fakulteta za medije i komunikacije, javno

pokajala što je dala priliku kontroverznoj pevačici da uživo pred kamerama diskutuje sa dramaturzima Jovanom Ćirilovom i Borkom Pavićević i glavnim i odgovornim urednikom NIN-a Nebojšom Spaićem.

Na pitanje zašto je ta emisija poprimila negativne konotacije, novinarka je odgovorila:

– Od svih koji su negativno komentarisali, ja sam najnegativnije komentarisala. Petnaest godina sam vodila emisiju i uopšte nisam razmišljala o rejtingu. Sada, htela to ili ne, moram da brinem i o tome. Trudim se da to ignorišem i da me baš briga, ali onda dođu šefovi, koji mi skrenu pažnju na rejting i reklamu, mada još uvek nemam problema sa rejtingom emisije. Te nedelje su se Karleušom bavili mnogi koji se nikada nisu bavili njome, čudo su izazvale te njene kolumne i tako sam odlučila da iskoristim situaciju. Tu sam se prevarila. Međutim, nešto što mi se veoma dopalo je to da je rejting bio manji nego prethodnih nedelja, jer se ispostavilo da ja imam svoju vernu publiku, kojoj se zgadilo na to kada su videli Jelenu Karleušu. Ja sam užasno ponosna na tu publiku. Ponosna jer su oni ti koji mi čuvaju leđa, vole moje emisije jer tu nema Jelene Karleuše. Ko želi nju, ići će na „Pink“, a njegova publika neće nikad da me gleda. Dakle, njenim gostovanjem sam samo oterala svoju vernu publiku. Da ne pričam o tome da se ta žena u toj emisiji pokazala kao nevaspitana prostakuša, ali to njoj niko ne zamera, već meni, koja sam pozvala takav ološ – obrazložila je Olja Bećković.

Kada smo pozvali PR službu Jelene Karleuše da nam prokomentarišu stavove poznate novinarke, oni su ih okarakterisali kao neprofesionalne:

– Krajnje neshvatljiva i neprofesionalna izjava Olje Bećković, i to skoro dve godine od sporne emisije. Nakon višenedeljnog insistiranja da se pojavi u emisiji, Jelena je pristala i očigledno pogrešila što se pojavila. Svako ko je gledao emisiju video je da Jelena nikoga nije uvredila, samo je beskompromisno iznosila svoje mišljenje i stavove. To je uostalom i poenta takvih emisija. Ako je to problem Olje Bećković, onda mora da se suoči sa činjenicom da postoje ljudi kojima ona svojim drskim ponašanjem ne može da utiče na rezonovanje – rekli su u Jeleninoj PR službi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan „skinuo“ Olju Bećković!

Olja i Jelena ponovo jašu!

Olja Karleuša: “Seko, u pravu si!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Olja Bećković: Karleuša je ološ!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump