Palo pomirenje!

Krilatica „kum nije dugme“ pokazala se u slučaju Rastka Jankovića i Đorđa Davida kao tačna, jer su dva pevača zakopala ratne sekire!

Ovo istorijsko pomirenje dogodilo

se u emisiji „Tačno u 2“, koju uređuje i vodi Alisa Jovanović na „Pink“ televiziji.

 

– Rastko je došao malo ranije, pa je početak emisije sačekao sa ostalim kolegama u „Pinkovom“ kafeu, gde je ćaskao sa prisutnima. Pred početak emisije stigao je i Đorđe David, koji je prvi prišao Rastku, pružio mu ruku i tri puta se bratski izljubio sa njim. Iako su prisutni očekivali prepucavanje između Rastka i Đorđa, to se ipak nije desilo, jer su njih dvojica sasvim normalno nastavili konverzaciju, kao da među njima nikada nije bilo svađe i nerazumevanja – otkriva naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Podsećanja radi, raskolu između kumova kumovala je, kako se spekulisalo, politika, jer je Rastko Janković simpatizer Srpske napredne stranke, a Đorđe David Ujedinjenih regiona Srbije, pa su stavove veoma oštro sučeljavali na društvenim mrežama i u medijima.

Đorđe David potvrdio je za „Alo!“ da je ponovni susret sa Rastkom protekao u najboljem redu:

– Rale je moj kum i logično je da sa ljudima koje voliš i koji su ti bliski ponekad ima i ljubavi i razmirica. To što nismo razgovarali nije političke prirode, već emotivne – ja sam mu čestitao rođendan, a on mi nije uzvratio čestitku, i to je bio razlog da onako burno reagujem – rekao je on.

Sličan odgovor smo dobili i od njegovog kuma Rastka Jankovića:

– Kao što rekoh i prošlog puta, ne ljutim se na njega i sve je u najboljem redu. Drago mi je da smo zajedno gostovali u emisiji jer je tema bila interesantna – rekao je Janković kada smo kontaktirali sa njim.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dragana i Sale: Palo pomirenje!

Palo pomirenje, a uskoro će i brak!

Ceca i Željko: Palo pomirenje!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Palo pomirenje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump