Rada na remontu!

Šta sve žena mora da radi zbog lepote?!

Primer da su žene spremne na odricanja da bi dobro izgledale je i pevačica Radmila Manojlović, koja je, čim je sletela u Beograd sa jednog od brojnih nastupa, otišla do kozmetičara kako bi se dovela u red!

 

S obzirom na to da je radila za vikend i da je tek doputovala, Rada je u jednom trenutku dok su je sređivali zaspala na stolici!

Iako bez šminke i vidno umorna, mlada pevačica ipak nije imala razloga da krije svoje lepo lice. Manojlovićeva je, verujemo, zablistala posle kozmetičkih tretmana, koji su uključivali i pedikir i manikir.

Pre doterivanja, Radmila je prelistala novine kako bi se informisala šta ima novo kod njenih kolega, a za to vreme uspela je da razmeni i nekoliko SMS-ova, pretpostavljamo sa njenim dugogodišnjim dečkom i kolegom Milanom Stankovićem. Nadamo se da će njen voljeni biti zadovoljan rezultatima tertmana koje je Rada sebi priuštila!

Osim što se sredila, Mnojlovićeva se i malo odmorila, odspavala, a i informisala se, tako da je uspešno iskoristila tih nekoliko sati kod kozmetičara. Tri u jedan!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rada podržala Milana na festivalu!

Rada peva u Dubaiju!

Rada ne sme od publike da ugradi silikone!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Rada na remontu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump