Rijana kitila striptizete!

Ima se, može se! Pevačica sa Barbadosa Rijana pokazala je da ume da se zabavi kao da nije pripadnica nežnijeg pola.

Ona je na “tviteru” postavila svoje

fotografije koje su dokaz da ona uživa u zabavi i izlascima, kao i da voli da posećuje striptiz klubove.

Na jednoj fotografiji Rijana drži čašu sa pićem u ustima dok broji novac kojim će počastiti plavokosu striptiz plesačicu koja razgolićena igra ispred nje. Na drugoj fotografiji, koja je izazvala brojne komentare, Rijana desnom rukom baca novac ka dve tamnopute striptizete koje u bikiniju simuliraju oralni seks. U drugoj ruci popularna pevačica drži poveću količinu novčanica.

“Moj tata bi bio ponosan”, napisala je Rijana ispod fotki. “Najbolji lek za stres su striptizete”, dodala je pevačica u komentarima.

Podsetimo, Rijana je poslednjih nedelja na “tviter” okačila više svojih provokativnih fotografija. Među njima su one kada se u toplesu brčka na Havajima tokom prošlogodišnjeg krstarenja, kao i fotografija na kojoj ušmrkava beli prah nalik na kokain sa glave telohranitelja dok mu sedi na ramenima.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ovako se Rijana drogira?!

Rijana kao Kleopatra!

Rijana u toplesu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Rijana kitila striptizete!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump