Sandra promoviše tuđu kolekciju?!

Kiti se tuđim perjem?!

Sandra Obradović je pokušala da obmane srpsku javnost tako što je raskošne maturske haljine na nedavnoj reviji u hotelu „Kontinental“ predstavila kao svoje,

tvrdi naš izvor blizak manekenki.

 

Prava istina, kako kaže dobro obavešteni izvor, jeste da ih je kreirala Marija Šabić, a da se manekenka dogovorila s njom da uđu zajedno u posao i da haljine rasprodaju prvenstveno maturantkinjama!

– Mariji Šabić je stao posao s haljinama, pa je na preporuku zajedničkih prijatelja angažovala Sandru Obradović, koja joj je promovisala modele tako što je organizovala reviju i predstavila se kao kreator – kaže naš izvor.

– Sandra je u nekoliko navrata istakla da joj je Marija pomogla u kreiranju, ali je prećutala da te haljine nisu njeno stvaralačko delo. Čim je revija realizovana, mnogi su posumnjali u manekenkinu kreativnost, pa su na račun poznate plavuše stigla i prva negodovanja. Međutim, Sandra je uporna da rasproda robu jer zaradu deli s kreatorkom pola-pola, pa iako nema prodajno mesto, ona haljine prodaje u svom stanu i preko „fejsbuka“ – zaključuje naš izvor.

Inače, Marija Šabić je poznata po glamuroznim haljinama koje su uglavnom nosile naše misice, ali i druge javne ličnosti. Modeli su rađeni od najfinijih prirodnih materijala, ukrašeni čipkom i kamenjem.

U želji da čujemo njen komentar, pozvali smo Mariju Šabić, koja je rekla:

– Ne bih da komentarišem ništa na tu temu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sandra Obradović ignoriše Sašu Vidića!

Farma: Sandra priznala Marku sex sa Niggorom?

Sandra bacila sidro u Crnoj Gori!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Sandra promoviše tuđu kolekciju?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump