Seka: Sa 14 sam shvatila da sam seksepilna!

Po jutru se dan poznaje!

Seka Aleksić nije slučajno postala velika folk zvezda. Naime, Svetlana je izjavila da je još sa 14 godina shvatila da poseduje seksepil!

Gostujući u emisiji „Ja to tako“ na TV „Pink“, pevačica je, na komentar voditeljke Ivane Baltić da važi za jednu od najseksepilnijih žena na domaćoj javnoj sceni, rekla:

– Sigurna sam da i sada, ali i sa pet, šest kilograma više ili manje od ove težine, zračim isto i izgledam isto. Seksepil dolazi iz unutrašnjosti. Ne možete ga ni kupiti ni obući, a ni našminkati. Ja sam sa 14 godina počela da pevam i tada sam još shvatila da ja imam taj neki seksepil. Dok sam se kao mala ogledala, nekako sam shvatila da je to to, a mislim da se ta moja sigurnost, energija i seksepil vide dok pevam.

Aleksićeva je takođe spomenula da nikada neće zaboraviti dane nemaštine.

– Znam kako je to kada čovek nema ništa i kada ima sve što poželi. To se nikada ne zaboravlja – izjavila je pevačica koja trenutno promoviše novi album „Lom“, pred čije je objavljivanje vidno smršala, što je izazvalo brojne pozitivne komentare.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Riki Martin: Plakao sam kad sam rekao da sam gay

Seka: Izvinjavam se što sam lepa!

Stanković: Hteo sam da pevam sa Karleušom!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Seka: Sa 14 sam shvatila da sam seksepilna!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump