Sekino kuče u kućnom pritvoru!

Što je pojela – pojela je, što je uništila – uništila je! Seka Aleksić je odlučila da svojoj mezimici Vivijan stane na put i uvede joj sankcije!

Naime, kako saznajemo, folk divi je

dozlogrdilo da stalno gleda svoju izgriženu obuću i izgrižen nameštaj, o čemu je „Alo!“ juče pisao, pa je Vivijan stavila u – kućni pritvor!

– Koliko god da Seka voli Vivijan, shvatila je da toliku razmaženost i štetočinstvo ne sme više da toleriše. Tačno je da Vivijan rastu zubi, zbog čega je nervozna, i da je veterinar rekao Seki i njenom suprugu Veljku da moraju da budu strpljivi sa nestašnom ženkom pomeranca, međutim, što je mnogo, mnogo je – otkriva za naš list izvor blizak folk divi i dodaje da je ona smislila kaznu koja je prava mera za ponašanje Vivijan:

– Seka i Veljko zaključili su da je, u skladu sa težinom i vrstom njenih nedela, najbolje da kuče zaključaju u sobu sa minimumom nameštaja kako ne bi više uništavala skupocene stvari po kući, kao i da ne bi davala loš primer ostalim psima, jer ih u kući ima još četvoro – kaže naš sagovornik, dodajući da pevačica ipak nije suviše stroga, jer stalno obilazi svoju ljubimicu kako ova ne bi bila usamljena. Trudi se da je i razonodi, pa sa njom gleda crtane filmove!

U želji da proverimo ove navode, obratili smo se PR službi Svetlane Aleksić, ali nismo uspeli da dobijemo komentar.

Podsećanja radi, „Alo!“ je juče pisao da je Aleksićeva izračunala da joj je Vivijan uništila obuću u vrednosti od oko 20.000 evra, a izgrizla joj je i dobar deo nameštaja. No, sve što je lepo ima kraj!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sekino kuče na „fejsu“!

Sekino kuče u čizmama!

Lukas posetio Cecu u kućnom pritvoru!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Sekino kuče u kućnom pritvoru!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump