Travolta kao žena!

Nema mira za Džona Travoltu (58)!

Čuveni holivudski glumac je uhvaćen u novom skandalu, a njegova supruga Keli Preston je posle 21 godine braka odlučila da je vreme za razvod!

Američki tabloid „Nešenel enkvajerer“ u poslednjem broju prenosi eksluzuvne fotografije Travolte u ženskoj odeći, sa plavom perikom, minđušama, kreonom, brushalterom, ogrlicom i ružičastom ružom… U tekstu se otkriva i da je Travolta nudio 125.000 dolara za ćutanje jednog od trojice masera koji su zvezdu filma „Petparačke priče“ i „Groznica subotnje večeri“ u poslednjih desetak dana optužili da je homoseksualac i da je želeo seks s njima. Kompromitujuće fotke potiču sa jedne gej žurke iz 1997. godine, šest godina pošto se Travolta venčao sa Keli Preston, sa kojom je potom dobio troje dece. Tabloid prenosi da je Keli pristala da se venča iako je znala da je Travolta u najmanju ruku biseksualac, ali da joj je prekipelo i da je odlučila da se razvede.

„Keli mi je rekla da je njihov brak završen. Jasno mi je stavila do znanja da više ne živi u njihovoj porodičnoj kući. Decenijama je trpela Džonov dvostruki život. Sada je sve izašlo u javnost i ona je ponižena“, rekao je anonimni prijatelj Keli Preston.

Oni imaju ćerku Elu (12) i sina Bendžamina, starog samo 18 meseci. Njigov sin Džet je preminuo 2009. Travolta se nije javno oglašavao povodom skandala, a njegovi advokati su demantovali sve optužbe i navode.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Travolta će glumiti srpskog vojnika

Glumac Džon Travolta dobio sina

Tom Kruz i Džon Travolta na sajentološkoj proslavi


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Travolta kao žena!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump