Upoznajte Zakerbergove!

Zubar, recepcionista, marketinški stučnjak, blogerka!

To su ostali članovi porodice Marka Zakerberga (27), gazde „Fejsubka“, najpopularnijeg svetskog sajta za

druženje.

 

Oni se nisu odrekli svojih poslova iako je Mark zahvaljujući „Fejsu“ sa 17,5 milijardi dolara jedan od najbogatijih ljudi na planeti!

Bez obzira na sinovljevo bogatstvo, Markovi roditelji Ed i Dona i dalje vode zubarsku ordinaciju, baš kao i kad je on bio srednjoškolac i kada nije bilo ni naznaka da će njihov sin pokrenuti popularni sajt. Svakog radnog dana Ed prima pacijente u njihovoj porodičnoj kući u Dobs Feriju, država Njujork, dok majka Dona prima pacijente i sređuje papiologiju u zubarskoj ordinaciji. Ed Zakerberg je u komšiluku poznat kao „bezbolni doktor Zi“. On je zubarsku ordinaciju otvorio 1978. i odbija da ide u penziju:

„Moj posao je moja beba za mene, baš kao što je i ‘Fejsbuk’ za Marka. Mi smo štedljivi i ne razbacujemo se novcem“, rekao je Ed.

Otac porodice nije ni pipnuo dva miliona deonica „Fejsbuka“ koje mu je sin dao kao poklon, a koje su vredne 60 miliona dolara.

Donedavno je Mark izgledao kao najsiromašniji milijarder na svetu. Živeo je u iznajmljenoj kući iako poseduje milijarde.

„Ne znam šta sam to dobro uradio kao roditelj. Možete da osmislite život svojoj deci, ali to možda neće biti život koji ona žele. Morate ohrabrivati decu da rade ono što vole i morate puno vremena provoditi sa njima“, dodao je Ed.

Mark ima tri sestre. Arijel je producent u jednoj marketinškoj kompaniji u San Francisku. Dona radi doktorat na Univerzitetu Prinston i vodi blog o hrani. Najstarija sestra Rendi želi da bude TV voditeljka i ima tok šou.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Astro-Profil – Upoznajte drugu stranu svoje ličnosti!

Upoznajte Ajvi, ćerku Bijonse i Džej Zija

Gazda „Fejsa“ u toplesu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Upoznajte Zakerbergove!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump