Željko Mitrović snimio album!

Prva ljubav zaborava nema!

Vlasnik Televizije „Pink“ Željko Mitrović odlučio je da se vrati svojoj prvoj profesiji – muzici, pa je zajedno sa novim bendom snimio album pod

nazivom „Željko Mitrović and Berklee Groove“!

 

Mitrović smatra da je ovakvo muzičko ostvarenje nešto što već godinama nedostaje na našoj muzičkoj sceni.

– Muzika koju sviramo nije komercijalna, ali je kvalitetna. Vreme je da pokažemo da se i u Srbiji može svirati po svetskim standardima. Snimićemo osam numera, a za prvu smo već završili i spot – izjavio je vlasnik ružičaste televizije, koji sarađuje sa talentovanim mladim muzičarima, a svi koje je ova informacija zaintrigirala imaju priliku da Mitrovića poslušaju na sajtu „jutjub“, na kome je premijerno pušten prvi singl „TV“!

Autor tekstova za većinu pesama je Marina Tucaković, a prvu kompoziciju otpevao je mladi pevač Danijel Pavlović, koji nije jedini izvođač koji će raditi sa Željkom.

Mitrović će sve pesme snimati u tonskom studiju „Pinka“, Dragan Katić Gaga će svirati bubanj, a gitaru Aleksandar Vejnović. Ovo je jedinstveni muzički projekat koji je osmislio i vodi jedan basista.

Podsećanja radi, Željko Mitrović je u mladosti bio član grupe „Oktobar 1864“ i svirao bas gitaru, a nakon toga je otvorio muzički studio, pa radio i naposletku televiziju. Poslednji put u ovoj ulozi pojavio pre dve godine na velikom koncertu posvećenom Tošetu Proeskom u Skoplju, kada je zajedno sa Oliverom Mandićem izašao na binu i pokazao svoje umeće.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko Mitrović u noćnom provodu!

Željko Mitrović dovodi Stinga na Pink!

Željko Mitrović sa Sani Armani na jahti!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Željko Mitrović snimio album!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump