Željko: Nikad više na „Evroviziju“!

Povratak našeg predstavnika na protekloj „Evroviziji“ sa suprugom Jovanom i celokupnim timom juče u Srbiju.

Osim brojnih novinara, propratili su i fanovi, oni najmlađi, i

prvi mu čestitali treću poziciju, a on je za „Alo!“ otkrio da je ovo njegovo poslednje pojavljivanje na ovoj manifestaciji.

 

– Pevao ne bih, ali komponovao možda bih. Da pevam na „Evroviziji“ neću, sto posto – izjavio je Joksimović na aerodromu juče posle 19 časova, a ono što je njega iznenadilo jeste činjenica da mu pojedine zemlje nisu dale ni jedan poen.

– Iznenađen sam samo za neke zemlje koje nam nisu dale ni jedan poen. Ako mnogim zemljama valja pesma, pitam se šta se to nekim drugim zemljama ama baš ništa nije dopalo u mojoj pesmi? A to što su ljudi slali glasove u zemljama od kojih nisam dobio ni jedan glas, poput Britanije i Turske, to mi je zaista neobično – izjavio je Željko koji je prokomentarisao i pobednicu ovogodišnjeg takmičenja, koja je pre pobede imala odlične prognoze.

– Postojala je kampanja za Švedsku, tačno, ali iz mog ugla oni su imali jednu jako dobru i modernu pesmu. Bili su spremni da pobede. Mi smo, s druge strane, imali drugačiju taktiku. U pitanju su bile nijanse – smatra naš predstavnik, kome je izuzetno žao što hrvatska predstavnica Nina Badrić nije prošla u finale „Evrovizije“.

– S Ninom sam bio u hotelu, viđali smo se tamo non-stop i čudno mi je što nije prošla u finale – zaključio je Joksimović.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko i Jovana na ćevapima sa Karićima!!!

Saša: Željko je želeo venčanje na obali mora!

Željko se ofarbao za „Evroviziju“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Željko: Nikad više na „Evroviziju“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump