Živkovićeva se provodi na Kubi!

Dok se mi u Srbiji smrzavamo usred maja, Katarina Živković i njen dečko Bane Janković uživali su u toplijim krajevima.

Naime, popularni par otputovao je na Kubu

kako bi se odmorio od svih obaveza.

 

Živkovićeva je na društvenoj mreži „fejsbuk“ postavila fotografije sa ovog mesta, na kojima se vidi da uživa u lepotama ove zemlje. Katarina na jednoj slici sedi u kafiću ispijajući koktele, dok joj neko pokazuje lepog šarenog papagaja. Kako se na fotografiji vidi samo ruka, nismo sigurni da li je Bane pokazivao ovu pticu ili je on ipak bio u ulozi fotografa. Pevačica se veoma obradovala videvši ovu životinju, a da li je papagaj ponovio njeno ime, to ne znamo.

Kaća je na „fejsbuk“ postavila i fotografiju iz taksija, na kojoj se vide njen dečko Bane i taksista, kao i autentično kubansko vozilo za prevoz stranaca.

Dok je uživala u lepotama Kube, Katarina je imala priliku i da čuje njihovu muziku. Tako je u jednom od komentara na već pomenutoj društvenoj mreži napisala da joj se veoma dopadaju tamošnje note. Pa ko zna, možda će Katarina jednog dana snimiti neku latino pesmu!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Katarina Živković prekopirala JLo!

Kaća i Bane putuju u Egipat!

Kaća i Bane imaju nove veze?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Živkovićeva se provodi na Kubi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump