Zvezde uz Joksimovića!

Željka Joksimovića na „Evrosongu“ očekuje visok plasman, tvrde naši poznati astrolozi!

Srpski kantautor je jedan od glavnih favorita za osvajanje prvog mesta na takmičenju koje se

ove godine održava u Bakuu. Prema tvrdnjama naših najpoznatijih astrologa Sanje Colje i Zlatka Zlatkovića, naš predstavnik prolazi u finale, a onda ga čeka trijumf!

Sanja Colja je takav zaključak donela kada je proučila ne samo Željkovu, već i natalnu kartu „Evrosonga“!

– Sam pogled na natalnu kartu prvog „Evrosonga“, koji je održan 24. 5. 1956. u Luganu, i natalnu kartu Joksimovića, govori da on kroz to takmičenje mora imati uspeha. Ove godine se „Evrosong“ zove „Zapali svoju vatru“, o čemu i govori pozicija Meseca, koji će te večeri biti u vatrenom znaku Lavu. Baš Mesec prolazi kroz Željkovu prvu kuću i donosi mu naklonost publike. Željko će zasigurno profitirati. Međutim, on će biti razočaran glasanjem zemalja za koje misli da su mu vrlo naklonjene. Iako će ga boleti grlo, pozicija zvezda mu daje visok plasman (prva tri mesta), kao i veliku šansu za pobedu – uverena je Colja, čiji kolega Zlatko Zlatković uglavnom deli njeno mišljenje.

– Jedan od najlepših aspekata je aspekt Jupitera i Sunca, koji u Venerinom znaku – a Željko je Bik – svakako donosi veliki uspeh onome ko se pri tom još i bavi muzikom, a to je naš Željko Joksimović. Aspekti u njegovom horoskopu ne samo da donose maksimalni uspeh od prvog do trećeg mesta, već i uspeh posle takmičenja. Dakle, odličan plasman Željkove pesme je izvestan! – zaključuje Zlatković.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Joksimović vodi dve Jovane na „Evrosong!“

Željko Joksimović: Idem na pobedu!

Joksimović uči istoriju Azerbejdžana!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Zvezde uz Joksimovića!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump