Ana i Nikola Rađen se vole preko „tvitera“!

Da društvene mreže služe ne samo za povezivanje s prijateljima već i za ljubavne izjave, koje su doskora tretirane kao isključivo intimne.

Pokazali su supružnici Nikola Rađen i Ana Kokić.

 

Naime, vaterpolista i pevačica – koji su inače često razdvojeni zbog posla – toliko su se navikli na „tviter“ da su počeli i da razmenjuju nežnosti preko njega!

– Volim te najviše na celom svetu – napisala je Ana Nikoli, a onda je dobila odgovor.

– Ljubav moja nežna, lepa… Fališ mi ti – napisao je razneženi Rađen.

Pisali su jedno drugom ljubavne poruke i podsećali se njenog prvog odlaska u Atinu, gde on inače igra, i prve noći kada je u Grčkoj izbio požar. Nakon toga, pevačica je Nikolu obavestila šta trenutno u Beogradu rade njihove ćerke Tea i Nina.

– Tu sam. Avlini skaču. Teki vozi avion, a Nina pravi zgradu – napisala je supruga poznatog gomana i tako obavestila preko društvene mreže svog muža, ali i sve ostale zainteresovane tviteraše, o svim dešavanjima u njihovom domu.

Nema šta, njima telefon ne treba!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana vodi računa o zdravlju!

Smuvali se Ana Bebić i Nikola Paunović!

Rađen ne sluša Anu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ana i Nikola Rađen se vole preko „tvitera“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump