Ana Mihajlovski: Bubamara izgleda kao ubica!!!

Ne bira reči!

Voditeljka Ana Mihajlovski po svemu sudeći koristi svoju profesiju kako bi iznela mišljenje o pojedinim javnim ličnostima, pa se tako na njenom tapetu našla pevačica Dara Bubamara!

 

Ko bi rekao? Tako mio nadimak – Bubamara, a Mihajlovskoj deluje kao ubica, samo se nadamo mekog srca.

Naime, Ana je u emisiji „Noćni TV projekat“ na TV B92 ugostila Vladimira Stojkovića i u trenutku kada je trebalo da on odgovori na pitanje zašto ne voli Daru Ana je pokušala da pogodi i dala nam ujedno i svoje mišljenje.

– Zato što izgleda zastrašujuće? Kao neki ubica sa onom malom kosom? – rekla je voditeljka, ali to nije bio odgovor koji je Stojković želeo da plasira.

Pretpostavljamo da je u pitanju lično mišljenje voditeljke o pevačici, ali smo ipak želeli da saznamo od nje koji je razlog za ovu uvredu, međutim, do zaključenja broja nismo uspeli da je dobijemo.

Do Dare Bubamare smo pak uspeli da dođemo, a ona nam je dala kratak ali jasan odgovor:

– Ne znam ko je ta osoba. Izvinite, ne gledam televiziju, u Frankfurtu sam… A i u romingu – kroz osmeh je rekla Novosađanka koja će se, pretpostavljamo, po dolasku u Srbiju raspitati o liku i delu znamenite voditeljke Ane Mihajlovski.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dara Bubamara izbegava sud!

Ana Mihajlovski vređala policajce

Ana Mihajlovski tajno se venčala!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ana Mihajlovski: Bubamara izgleda kao ubica!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump