Ana Nikolić dovela plesača Kajli Minog!

Pop pevačica Ana Nikolić odlučila je da se ugleda na svetske zvezde, pa je tako za potrebe snimanja novog spota za pesmu „Baksuze“ .

Dovela igrača koji je igrao sa slavnom

Kajli Minog.

 

Plesač Tristan Templ, osim što je igrao sa mnogim svetskim zvezdama, glumio je i u filmu „Nine“. On je juče oko 12 časova stigao u Beograd, a na Aerodromu „Nikola Tesla“ sačekala ga je lično srpska pevačica. Nikolićeva se srdačno pozdravila s njim, a zatim su se bez zadržavanja uputili ka automobilu. Kada smo pitali pevačicu kako je došla na ideju da sarađuje sa Tristanom, rekla nam je da su joj njeni igrači predložili da započne saradnju upravo s njim.

– Moja plesna grupa mi je predložila da za snimanje spota pozovem Tristana, koji je svetski igrač i veoma je popularan. Dogovorili smo se o saradnji i specijalno zbog snimanja spota došao je u Beograd. Zgodan je momak, odlično pleše, imaćemo malo provokativnije scene, biće zanimljiv spot za novi singl „Baksuze“ – izjavila je Nikolićeva za naš list.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana u strasnom zagrljaju plesača!

Ana Nikolić dala otkaz plesačicama pred Beoviziju!

Ana Nikolić snimila spot za pesmu“Exstaza“


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ana Nikolić dovela plesača Kajli Minog!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump