Anđa će snimiti i erotski triler?

Holivudska zvezda Anđelina Džoli bi ponovo mogla da stane iza kamere!

Za razliku od prvenca, filma „U zemlji krvi i meda“, ljubavne priče iz ratne BiH, za koji je angažovala plejadu

balkanskih glumaca, Anđa bi trebalo da snimi erotski triler!

 

Konačno, reći će mnogi, imajući u vidu da je Džolijeva tokom karijere često umela da pokaže svoje čari i nije bežala od skidanja pred kamerama.

Kako prenose brojni mediji, Anđelina nije spremna da se odrekne rediteljske palice, iako je „U zemlji krvi i meda“ dobio negativne ocene od kritičara. Triler „50 Shades of Grey“ bi trebalo da bude snimljen po erotskom romanu britanskog autora E. L. Džejmsa. Reč je o prvom delu trilogije u kojem se opisuje odnos studentkinje Anastastije Stil i mladog poslovnog muškarca Kristijana Greja. Knjiga je veliku popularnost stekla brojnim eksplicitno opisanim scenama u kojima su korišćeni elementi sadizma, mazohizma i dominacije. Na tom polju se partnerka Breda Pita snalazi kao riba u vodi, imajući u vidu da je rado eksperimentisala sa bivšim mužem i bivšom devojkom. Prava na snimanje filma je navodno otkupio čuveni „Universal“. Još ništa nije službeno potvrđeno, a „The Hollywood Reporter“ je objavio da su čelnici studija već obavili „informativni razgovor“ sa Anđelinom, ali bez „ikakvih obaveza i konkretnih dogovora“. Prema nepotvrđenim informacijama, glavne uloge u filmu bi trebalo da tumače Mili Sajrus i njen verenik Lijam Hemsvort.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđa zna kako ljube Srbi!

Đuričko žali što Anđa nije došla!

Anđa izvisila za „globus“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Anđa će snimiti i erotski triler?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump