Ava i Vlada zaratili zbog para?!

Veliko prijateljstvo između pobednika „Survivora“ Vlade Vuksanovića i hrvatske starlete Ave Karabatić po svemu sudeći je završeno!

Naime, kako bruje zagrebački mediji, po

završetku snimanja emisije „Studio 45“, dogodio se incident, a razlog za to je izgleda bio novac od premije u rijalitiju! Sve je počelo kada je Ava saznala da je Vlada u Zagrebu, a da joj se uopšte nije javio! Kap koja je prelila čašu bila je Vuksanovićevo pojavljivanje u TV emisiji s Martinom Vrbas, s kojom Karabatićeva nije u dobrim odnosima. Ava je onda napala Vladu, a u tome joj se priključio i njen otac Ivica Karabatić, koji se s manekenom gurao, pa je reagovalo obezbeđenje! Kako prenosi „24 sata“, Vuksanović je u toku svađe vikao: „Ja vama ništa ne dugujem“, nakon čega je Ava u suzama otišla nazad u hotel.

Inače, u pomenutoj emisiji splitska starleta se pojavila u ljubičastoj garderobi, iz koje su joj bradavice sve vreme izvirivale.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada kupio starleti minđuše!

Ceca: Vlada je sjajan momak i nije gej!

Vlada: Nataša i ja smo u vezi!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ava i Vlada zaratili zbog para?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump