Boki 13 pokvasio butkice!

Butke na izvol‘te! Poznato je da Makedonac Bojan Jovanovski uvek pokazuje sve što ima (a i što nema).

Pa je tako sada pokazao svoje butke i otvorio sezonu

kupanja u Skoplju.

 

Boki 13 je u plavoj tunici i gaćicama prošetao svoje obline na privatnom bazenu i pokazao da mu je omiljena zanimacija – odmor.

Na nečiju sreću, a na nečiju žalost, nije pokazao više od golih nogu, pa tako nismo imali prilike da vidimo da li se kupa u jednodelnom ili dvodelnom kupaćem kostimu. Kupaće gaće koje je imao na sebi nisu mogle da otkriju da li je donji veš za tete ili bate, pa se po slikama može samo pretpostavljati da Boki kupuje univerzalno. S obzirom na to da sunce nije bilo jako, Jovanovski je radio vežbe i opuštao se uz nikotin, koji mu je jedini porok.

U jednom trenutku, Makedonac je ušao u bazen kako bi pokvasio „nožice“, ali se izgleda brzo predomislio jer mu voda nije odgovarala. A i što da se kvasi kada se pod estradnim nebom snalazi kao riba na suvom?


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bradati Boki 13!

Boki 13 pokazao sise!!!

Boki 13 u zagrljalju „ministra odbrane“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Boki 13 pokvasio butkice!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump